• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Ny investeringsmulighed: nordiske virksomhedsobligationer

Danske Invest udvider sit investeringsunivers til også at indeholde en afdeling med fokus på nordiske virksomhedsobligationer. Markedet vokser med ekspresfart i disse år. I videoen her fortæller porteføljerådgiver Andreas Dankel om den nye investeringsmulighed.

Danske Invest barsler med en ny afdeling med fokus på nordiske virksomhedsobligationer. Markedet i Norden er vokset markant de seneste år og voksede alene sidste år med omkring 500 mia. kr. Ved udgangen af første halvår udgør markedet godt 2.100 mia. kr., og vi forventer, at det fortsat vil vokse.

”Markedet for virksomhedsobligationer i Norden har nu vokset sig så stort, at det giver mening at tilbyde til en bredere kreds af investorer, og vi ser gode afkast-, og investeringsmuligheder,” forklarer Andreas Dankel. Han er chefporteføljerådgiver i Danske Capital og står i spidsen for det team, der skal rådgive Danske Invest om investeringer i den nye afdeling.

Lettere adgang for private
Efterspørgslen efter denne type obligationer er hidtil primært kommet fra institutionelle investorer som pensionskasser og fonde, da det kræver en vis forståelse og grundigt analysearbejde at gennemskue markedet. Samtidig kan det være en ganske stor mundfuld for privatinvestorer selv at investere i de enkelte obligationer. Mindstebeløbet er ofte op mod 1 mio. kr., og private investorer har ikke altid adgang til at købe obligationerne, forklarer Andreas Dankel. Men det ændrer Danske Invest nu.

Afdelingen sigter mod at give et afkast på 4-5 pct. om året i det nuværende rentemarked, og afdelingen henvender sig til investorer, der er villige til at løbe en større risiko, end der er forbundet med mere traditionelle obligationer, mod at få muligheden for et større afkast.
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.