• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Et godt tidspunkt at investere i teknologi

Stærk vækst i USA gør det interessant at investere i amerikanske teknologiselskaber.

Amerikansk økonomi er i en ekspansionsfase, og det gør teknologiaktier attraktive at investere i netop nu. I denne fase har teknologiaktierne nemlig historisk klaret sig rigtig godt.

”Væksten i USA tegner i øjeblikket endnu stærkere end de 3,5 procent, vi havde forventet, og i en ekspansionsfase af økonomien stiger anlægsinvesteringer normalt hos virksomheder,  institutioner og hos private. Tidligere har det betydet store ordrer til teknologileverandører,” siger Søren Heilbo, investeringschef i Danske Invest.

Flere forhold understøtter Danske Invests positive syn på teknologiaktier – herunder mindre usikkerhed, lettere adgang til kreditter og stærk efterspørgsel hos både forbrugere og virksomheder i USA. Ikke mindst den stærke efterspørgsel er vigtig i forhold til teknologiselskaber.

Satser på gode gamle selskaber
”Vi har generelt opvægtet vores investeringer i teknologiselskaber, og vi har ikke mindst fokus på gode gamle selskaber som Microsoft og Cisco Systems, som efter vores vurdering vil få andel i virksomhedernes nye investeringer i  fx software, datacentre og netværk. Når vi udvælger de enkelte teknologiselskaber, ser vi samtidig efter selskabernes kassebeholdning og sikrer os, at selskaberne genererer et fint cashflow," forklarer investeringschef Søren Heilbo 

I afdelingen Danske Invest Teknologi, der har fået tildelt de maksimale 5 stjerner af Morningstar, fylder Apple og Microsoft mest i beholdningen med en vægt på knap 10 procent hver.
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.